>> [Funktionär som DoP] [Funktionär som Ledare]

Personal

Dräng eller Piga under sommaren!

Att vara Dräng eller Piga (DoP) på Lysestrand innebär att man arbetar mot mat och logi. Det är viktigt att du anger om du har önskemål med vad du vill jobba med eller om du har speciella färdigheter som kan vara till nytta t.ex. körkort, erfarenhet av röj/motorsåg, snickarerfarenhet, köksvana.

Vad kan du får göra som DoP?
Det varierar väldigt mycket, de tre största arbetsområdena är
- Köket, serverar mat åt husets gäster, funktionärerna och lägren.
- Anläggningen, underhåll av de olika husen och skötsel av markerna.
- Program, hjälpa lägren med t.ex. hajker eller programpass.

När får jag komma?
Vi strävar efter att få en så bra mix som möjligt av gamla/nya och unga/äldre DoP. En vanlig lägervecka brukar det finnas 8-10 drängar och pigor på anläggningen, tillsammans med kökspersonal och AC/DC. Om vi får in extra många anmälningar en viss vecka, kanske du inte alltid får komma den tiden du önskat, men vi försöker få ihop det så gott som möjligt.

Hur ser en arbetsdag ut?
Frukost serveras i kl 8.00, då är det även genomgång av arbetsdagen. Arbetsdagen varar från 9.00 till 18.00 med avbrott för fika och lunch, detta varierar förstås väldigt mycket beroende på arbetsuppgifterna.

Hur bor jag?
DoP bor inomhus i huvudbyggnaden Fiskelåda. Medtag sängkläder. Självklart finns det möjlighet att sova utomhus för den som vill, då vid vårt fasta vindskydd Arelid, mellan Fiskelåda och Flat.

Hur anmäler jag mig?
Anmälan sker via anmälningsformuläret på hemsidan eller på telefon till Alexander Holm, 0730-836752. Anmälan via hemsidan stänger 6 juni. Därefter sker anmälan till Anlägggningchefen som är på plats från och med 14 juni.

OBSERVERA att dagarna du anmäler dig till förväntas du vara på Lysestrand mellan 9.00 och 18.00. Om du har långt att resa bör ankomsten planeras till kvällen före dagen du anmält dig till och på samma sätt bör avresa planeras till morgonen efter dagen du anmält som din sista.

Frågor
Har du några frågor kring anmälan eller att vara DoP, kontakta DoP Rådet dop[at]lysestrand[dot]se eller på telefon till Alexander Holm, 0730-836752

Väl Mött,
DoP Rådet 


Scoutlägret Lysestrand
FLAT 260
453 91 LYSEKIL
0523-660079 info@lysestrand.se