>> [Funktionär som DoP] [Funktionär som Ledare]

Personal

Ledare på Lysestrand 2013

Om uppdraget
Varje sommar bedriver Lysestrand äventyrar -och utmanarläger för scouter mellan 12-15 och 16-19 år. Nu söker vi dig som vill vara ledare under ett veckolångt läger sommaren 2013 under perioden 29/6 till 6/7. Du kommer jobba i ett ledarteam med 5-6 andra ledare, där två av er kommer ha det övergripande ansvaret.

Om erbjudandet
Lysestrand erbjuder dig en rolig och lärorik vecka där du både kommer få utveckla dig själv som ledare och som del i en grupp. Det kommer finnas stora möjligheter för ledarteamet att forma lägret som ni vill och du kommer kunna använda din kreativitet och testa nya idéer. Vi söker i huvudsak ledare till vårt Äventyrarläger med deltagare mellan 12-15 år, men det kommer bedrivas flera läger samtidigt under lägerveckan, och en hel del av aktiviteterna görs tillsammans.

På Lysestrand finns stora möjligheter att anordna ett riktigt bra sommarläger. Gullmarsfjorden och badplats finns ett stenkast från lägerplatsen. I närheten finns många fina hajkleder och dagsutflyktsmål som exempelvis Lysekil eller naturreservatet Stångehuvud. Lysestrand står för mat och logi samt reseersättning.

Egenskaper och erfarenheter
Vi söker dig som är intresserad av att jobba med ungdomar, erfarenhet är självklart bra men inget krav. Vi ser fördelar med att mixa ledarteamet med både erfarna och oerfarna ledare. Du ska självklart tycka om att vistas i naturen och vi ser gärna att du är scout. Att vara ledare och anordna läger kräver att du har lätt för att arbeta i grupp, är flexibel och arbetar lösningsfokuserat.

Uppgifter att lämna in
Ansökan mailas till verksamhet@lysestrand.se senast den 15/1 2012. I ansökan vill vi att du skriver en kort presentation om dig själv, vi vill även veta namn, ålder och telefonnummer. Har du några frågor får du gärna maila Verksamhet

Annonsen finns att skriva ut här

Scoutlägret Lysestrand
FLAT 260
453 91 LYSEKIL
0523-660079 info@lysestrand.se